Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Joseph Hubertus Beurskens, landbouwer, geboren te Haelen op 12 januari 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 september 1947, zoon van Theodorus Beurskens en Hubertina van den Bors.


Hij is getrouwd te Haelen op 27 mei 1907 met
Joanna Christina Schreurs, geboren te Haelen op 23 augustus 1881, wonende aldaar, overleden te Roermond op 3 juni 1968, begraven te Haelen op 6 juni 1968, dochter van Gerardus Schreurs en Anna Catharina Aspers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 27 juli 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina