Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Pijls, akkerknecht, gedoopt te Haelen op 5 juni 1791, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 juni 1829, zoon van Mathias Pijls en Johanna Janssen.


Hij is getrouwd te Haelen op 18 oktober 1814 met
Anna Maria Vermeulen, dienstmeid, gedoopt te Horn op 8 februari 1778, wonende te Haelen, overleden aldaar op 28 juli 1828, dochter van Angelus Vermeulen en Margarita Fabri.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marguerite, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Haelen op 21 januari 1816, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 januari 1869.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 juni 1838 met Guillaume van de Bool, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 28 september 1809, wonende te Haelen, overleden aldaar op 8 december 1875, zoon van Angelus van de Boel en Wilhelmina Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina