Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Franciscus Hubertus Waaijen, geboren te Haelen op 27 december 1901, overleden te Roermond op 10 december 1977, begraven te Haelen, zoon van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 augustus 1926 met
Josephina van Cleef, geboren te Repelen (D) op 8 juni 1905, overleden op 5 augustus 1995, begraven te Haelen, dochter van Johannes Nicolaas van Cleef en Anna Maria Spee.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina