Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Beek, dienstmeid, geboren te Roggel op 9 juni 1888, wonende te Roggel de Laak en te Heythuysen, overleden te Tungelroy op 26 september 1956, dochter van Christiaan Beek en Maria Elisabeth Hendrikx.


Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1934 met
Johannes Hubertus Cloudt, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 26 oktober 1890, wonende te Heythuysen, zoon van Lambert Cloudt en Maria Cornelia Hendriks.
(Hij is eerder getrouwd te Posterholt op 25 juni 1923 met Agnes Gertrudis Seegers, geboren te Posterholt op 22 maart 1896, overleden te Heythuysen op 12 oktober 1931, begraven aldaar, dochter van Gerard Seegers en Maria van Crugten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina