Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Petronella Maria Coenen, dienstbode, geboren te Roggel op 8 september 1916, wonende aldaar en te Nederweert, overleden te Weert op 15 september 2005, gecremeerd te Baexem op 19 september 2005, dochter van Christiaan Coenen en Anna Catharina Wilhelmina Hubertina Walenberg.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 mei 1947 met
Joseph Vaes, landbouwer, geboren te Nederweert op 9 augustus 1915, wonende aldaar, overleden te Weert op 12 juni 2003, zoon van Jan Mathijs Vaes en Jacoba Daelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina