Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Hubertus Bergs, dienstknecht, geboren te Roggel op 15 september 1913, wonende te Haelen en te Buggenum, overleden aldaar op 24 oktober 1985, begraven aldaar op 28 oktober 1985, zoon van Wilhelmus Bergs en Maria Gertrudis Vissers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 mei 1948 met
Anna Maria Claessen, geboren te Heythuysen op 26 februari 1913, overleden te Heythuysen (v) op 17 december 2000, begraven te Buggenum, dochter van Mathis Claessen en Petronella Hubertina Stoks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina