Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lodewijk Korsten, landbouwer, geboren te Helden rond 1861, wonende aldaar, zoon van Hendrikus Wilhelmus Korsten en Catharina Elisabeth Caris.


Hij is getrouwd te Helden op 10 januari 1892 met
Petronella Nielissen, geboren te Helden rond 1859, wonende aldaar, overleden te Meijel op 16 oktober 1921, dochter van Engelbertus Nielissen en Petronella Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, landbouwer, geboren te Helden op 5 april 1894.
    Hij is getrouwd te Meijel op 1 mei 1922 met Petronella Berben, dienstbode, geboren te Meijel op 30 november 1899, dochter van Johannes Berben en Elisabeth Verstappen.
  • 2 : Engelina, geboren te Helden op 16 maart 1896, overleden te Baexem op 31 oktober 1944, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Meijel op 11 april 1921 met Hendrikus Schroijen, koopman en dienstknecht, geboren te Roggel op 4 februari 1889, wonende te Neer, overleden te Baexem op 11 februari 1957, begraven aldaar, zoon van Martinus Schroijen en Johanna Catharina van Roij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina