Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Wilhelmina Mooren, geboren te Roggel op 8 augustus 1910, overleden te Heythuysen op 16 september 2003, begraven te Roggel op 20 september 2003, dochter van Johannes Hubertus Mooren en Gertrudis Hubertina op Heij.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 juni 1938 met
Gerardus Hubertus Manders, timmerman, geboren te Homberg (D) op 28 november 1906, overleden te Roggel op 3 mei 1992, begraven aldaar, zoon van Johannes Manders en Cornelia Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Anna Maria Hubertina, huishoudkundige, geboren te Roggel op 26 oktober 1946, overleden te Weert op 22 april 2017, gecremeerd aldaar op 29 april 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina