Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hubertina Bergs, geboren te Roggel op 22 oktober 1910, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 19 juli 1997, begraven te Roggel, dochter van Hendrik Bergs en Gertrudis Geuijen.


Zij is getrouwd te Roggel op 27 januari 1939 met
Louis Mathijs Gijsen, landbouwer, geboren te Roggel op 15 februari 1903, wonende aldaar, overleden te Horn op 10 oktober 1970, begraven te Roggel, zoon van Joannes Jacobus Gijsen en Maria Helena Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hendrikus, geboren te Roggel op 28 januari 1940, overleden aldaar op 26 juni 2013, gecremeerd te Baexem op 29 juni 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina