Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Vossen, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 maart 1882, wonende te Leveroij, overleden aldaar op 9 januari 1976, begraven aldaar op 12 januari 1976, dochter van Paulus Vossen en Jacomina Gielen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1911 met
Peter Mathias Ketelaers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 maart 1878, zoon van Leonardus Ketelaers en Elisabeth Hubertina Tobben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paulus Leonardus Engelbertus, geboren te Nederweert rond juni 1913, overleden aldaar op 3 juli 1914.
  • 2 : Maria Catharina Elisabeth, geboren te Nederweert rond juni 1913, overleden aldaar op 3 juli 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina