Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Johannes Theodorus Mathijs Bos, landbouwer, geboren te Helden op 23 september 1905, overleden te Neer op 22 december 1933, zoon van Wilhelmus Bos en Anna Elisabeth Wolters.


Hij is getrouwd te Helden op 3 juli 1933 met
Willemina Hendrika Maessen, geboren te Helden op 26 oktober 1908, wonende aldaar, overleden te Weert op 30 april 1975, dochter van Jacobus Maessen en Gertrudis Joosten.
(Zij is later getrouwd te Weert op 16 april 1941 met Peter Joannes Hubertus Bonten, landbouwer, geboren te Grathem op 30 januari 1899, overleden te Horn op 29 mei 1975, zoon van Petrus Johannes Hubertus Bonten en Catharina Versteegen. (Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 29 maart 1929 met Maria Elisabeth Hanssen, geboren te Neeritter op 29 december 1904, overleden te Grathem op 12 december 1937, dochter van Peter Joannes Hubertus Hanssen en Catharina Elisabeth Hubertina van Ratingen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina