Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Bos, landbouwer, geboren te Helden op 3 februari 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 april 1959, zoon van Theodorus Bos en Wilhelmina Catharina Linssen.


Hij is getrouwd te Helden op 30 juni 1902 met
Anna Elisabeth Wolters, geboren te Helden op 8 juni 1881, wonende aldaar, dochter van Mathijs Wolters en Mechtildis van den Beuken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina Catharina, geboren te Helden op 11 januari 1903.
    Zij is getrouwd te Helden op 7 november 1921 met Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Helden rond 1887, zoon van Coenrardus Janssen en Margaretha Bouten.
    (Hij is eerder getrouwd te Helden op 7 april 1913 met Anna Hendrika Elisabeth Joosten, geboren te Helden rond 1885, dochter van Pieter Johannes Joosten en Willemina Engels.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina