Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Geertruid Elisabeth Nouwen, geboren te Thorn op 9 februari 1829, wonende te Neer, overleden aldaar op 6 februari 1910, dochter van Hendrik Nouwen en Maria Magdalena Tonnaer.


Zij is getrouwd te Thorn op 19 oktober 1863 met
Herman Hubert Indemans, hoofdonderwijzer, geboren te Stevensweert op 8 maart 1839, wonende te Neer, overleden aldaar op 18 januari 1909, zoon van Willem Indemans en Anna Catharina Krijn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Stephanus Emilius, kapelaan, geboren te Stevensweert op 5 februari 1866, wonende te Eijsden, overleden te Linne op 17 maart 1912.
  • 2 : Maria Josefina Helena Laurentia, geboren te Stevensweert op 28 april 1870, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Heel en Panheel op 21 december 1944.
    Zij is getrouwd te Oud-Vroenhoven op 22 september 1902 met Wilhelmus Spée, onderwijzer, hoofdonderwijzer en lid van het kerkbestuur, geboren te Neer op 6 februari 1867, overleden aldaar op 6 februari 1948, zoon van Sijgebertus Spee en Anna Maria Sijben.
  • 3 : Willem Gabriel Alexander, apotheker, geboren te Stevensweert op 24 april 1872, wonende te 's-Hertogenbosch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina