Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joseph Orbon, dagloner, geboren te Roggel op 7 december 1866, wonende te Helden, overleden te Waalre op 2 januari 1949, zoon van Jakop Orbon en Catharina Knippenbergh.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 4 april 1894 met
Anna Maria Catharina Opgenhaffen, geboren te Ittervoort op 20 maart 1861, wonende te Neer en te Helden, overleden te Waalre op 23 januari 1939, dochter van Jozef Opgenhaffen en Anna Gertrudis van Dael.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina