Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharine Elisabeth Smeets, landbouwster, geboren te Buggenum op 2 september 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 mei 1894, dochter van Severinus Sebastianus Smeets en Petronella Crompvoets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 27 juni 1846 met
Ferdinand Francois Lucas, landbouwer, geboren te Buggenum op 27 juli 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 april 1885, zoon van Hermanus Sebastianus Lucas en Anna Catharina van Wijnaerden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Buggenum op 20 februari 1859, overleden aldaar op 8 oktober 1864.
  • 3 : Maria Christina, geboren te Buggenum op 19 mei 1863, overleden te Roermond op 16 mei 1942.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 20 april 1903 met Theodorus Beurskens, wethouder Gemeente Neer, landbouwer, ambtenaar van de burgelijke stand en lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Neer op 29 september 1855, overleden aldaar op 6 april 1937, zoon van Petrus Beurskens en Johanna Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina