Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Crijns, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 november 1919, wonende aldaar, overleden op 13 mei 2006, begraven te Heythuysen op 18 mei 2006, zoon van Hendricus Godefridus Crijns en Helena Elisabeth Stappers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 september 1954 met
Anna Catharina Metsemakers, dienstbode, geboren te Neer op 6 januari 1924, wonende te Heythuysen, overleden te Horn op 7 mei 2009, begraven te Heythuysen op 11 mei 2009, dochter van Joseph Wilhelmus Metsemakers en Petronella van Knippenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina