Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Josephina Hubertina Geraeds, geboren te Horn op 30 juni 1892, dochter van Peter Mathijs Geraeds en Anna Maria van Gevelt.


Zij is getrouwd te Horn op 23 augustus 1927 met
Wilhelmus Jacobus Hubertus op 't Root, landbouwer, geboren te Buggenum op 17 maart 1892, wonende te Horn, overleden aldaar op 4 februari 1959, zoon van Theodorus op 't Root en Catharina Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina Hermina, geboren te Horn rond augustus 1933, overleden aldaar op 26 oktober 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina