Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria van Gevelt, geboren te Horn op 30 september 1855, overleden aldaar op 25 februari 1939, dochter van Laurent Ingeveld en Clare op 't Roodt.


Zij is getrouwd te Horn op 1 juni 1891 met
Peter Mathijs Geraeds, landbouwer, geboren te Haelen op 30 januari 1855, overleden te Horn op 17 mei 1941, zoon van Paulus Geraedts en Anne Marie Josephine Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Leopold Nicolaas Hubert, landbouwer, geboren te Horn op 4 september 1894, overleden op 31 januari 1973, begraven te Beringe.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 29 april 1924 met Eliza Hubertina Vaessen, geboren te Maasbree op 14 april 1896, overleden op 11 december 1974, begraven te Beringe, dochter van Gerard Herman Vaessen en Wilhelmina Grubben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina