Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Verheijden, dienstknecht, geboren te Grathem op 21 april 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 januari 1832, zoon van Laurentius Verheijden en Elisabetha Reijnders.


Hij is getrouwd te Grathem op 11 februari 1819 met
Joanna Maria Cuijpers, landbouwster, geboren te Waldenrath (D), gedoopt op 8 augustus 1786, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 juli 1830, dochter van Nicolaas Cuppers en Anne Marie Kercker.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 12 februari 1808 met Petrus Vestiens, landbouwer, geboren te Grathem, gedoopt op 1 februari 1782, overleden te Grathem op 27 oktober 1817, zoon van Henri Vestjens en Catharina Verstappen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre Laurent, geboren te Grathem op 17 maart 1819, overleden aldaar op 4 mei 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina