Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus Laurens Verstappen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 15 januari 1914, wonende te Horn, overleden te Roermond (Z) op 8 april 2000, begraven te Heythuysen op 13 april 2000, zoon van Joseph Verstappen en Anna Maria Verheijden.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Elisabeth Broens, geboren te Grathem op 16 januari 1916, wonende te Horn, overleden te Roermond op 11 december 1946, dochter van Leonardus Broens en Hendrina Maria Angelina Vissers.

Hij was gehuwd (2) met
Anna Maria Briels, geboren te Hunsel op 20 september 1913, overleden te Heythuysen op 11 oktober 1997, begraven aldaar, dochter van Gerardus Henricus Briels en Maria Hubertina Theunissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina