Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Beurskens, veerman en dienstknecht, geboren te Neer op 24 februari 1843, wonende aldaar en te Helden, overleden te Tegelen op 18 januari 1897, zoon van Pieter Jacob Beurskens en Elisabeth Hermans.


Hij is getrouwd te Maasbree op 3 augustus 1868 met
Maria Hubertina Coenen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 16 september 1843, dochter van Godefridus Coenen en Joanna Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, metselaar, geboren te Tegelen op 1 december 1868.
    Hij is getrouwd te Meijel op 7 mei 1900 met Johanna Thijssen, geboren te Meijel op 17 mei 1866, dochter van Jan Thijssen en Hendrina Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina