Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Kerckhoffs, wonende te Beek.


Zij is getrouwd te Beek op 19 augustus 1856 met
Felic Victor Hubert Frans Quaedvlieg, wonende te Beek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Martinus, geboren te Beek op 25 juni 1862, wonende te Roermond, te Neer in het Dorp en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 12 juli 1935.
    Hij is getrouwd te Roermond op 5 augustus 1890 met Johanna Catharina van Ool, geboren te Melick op 13 februari 1859, wonende te Roermond, overleden te Neer op 2 januari 1940, dochter van Jacobus van Ool en Agnes van Kessel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina