Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martina Hubertina Rulkens, geboren te Buggenum op 10 mei 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 16 november 1975, begraven te Buggenum op 19 november 1975, dochter van Theodorus Hubertus Rulkens en Maria Hubertina Meeuwissen.


Zij is getrouwd te Haelen op 30 maart 1943 met
Hendrikus Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Neer op 23 juli 1903, wonende te Neer op de Bergestraat en te Buggenum, overleden te Roermond (Z) op 23 mei 1985, begraven te Buggenum, zoon van Theodorus Peeters en Anna Margaretha Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Johannes Leonardus, tuinder, geboren te Buggenum op 14 augustus 1944, overleden aldaar op 3 mei 2008.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 26 oktober 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina