Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Winkelmolen, geboren te Buggenum op 7 november 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 oktober 1937, dochter van Pierre Winkelmolen en Agnes Driessen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 8 juli 1876 met
Wijnandus Hubertus Schreurs, landbouwer, geboren te Buggenum op 3 november 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 december 1927, zoon van Jean Schreurs en Marie Catherine Vogels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes Hubertina, geboren te Buggenum op 8 april 1878, overleden te Haelen op 15 oktober 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina