Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Verstappen, geboren te Heythuysen op 22 december 1919, overleden te Roermond (Z) op 2 mei 1997, begraven te Baexem, dochter van Mathias Hubertus Verstappen en Cornelia Hubertina Kessels.


Zij was gehuwd met
Johannes Hendricus Timmermans, geboren te Heythuysen op 13 juni 1919, overleden te Baexem op 12 juli 1994, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hubertus Timmermans en Margaretha Hubertina Gertrudis Venner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Agnes Maria, geboren te Baexem op 12 december 1958, overleden te Roermond op 27 november 1962, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina