Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hendrikus Stemkens, landbouwer en tuinder, geboren te Kessel-Eik op 23 april 1913, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 16 juli 1969, begraven te Kessel-Eik, zoon van Anthonius Wilhelmus Hubertus Stemkens en Anna Margaretha Timmermans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1945 met
Maria Agnes Verstappen, geboren te Heythuysen op 19 mei 1913, wonende te Kessel-Eik, overleden aldaar op 4 juni 1997, begraven aldaar op 7 juni 1997, dochter van Mathias Hubertus Verstappen en Cornelia Hubertina Kessels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina