Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Hubert Orbon, dienstknecht, geboren te Haelen op 3 oktober 1857, overleden te Maasniel op 15 maart 1906, zoon van Jean Orbon en Gertrudis op Broek.


Hij is getrouwd te Maasniel op 5 september 1892 (1) met
Maria Ida Huberdina Abrahams, geboren te Maasniel op 1 februari 1852, overleden aldaar op 23 april 1895, dochter van Jacobus Abrahams en Margaretha Janssen.

Hij is getrouwd te Maasniel op 18 november 1895 (2) met
Anna Elisabeth Hubertina Engels, landbouwster, geboren te Swalmen op 1 juli 1848, overleden te Maasniel op 10 juli 1918, dochter van Jan Engels en Anna Catharina van Cruchten.
(Zij was weduwe van Peter Renier Lamers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina