Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lucia van Roy, landbouwster, gedoopt te Roggel op 5 maart 1773, overleden aldaar op 17 november 1818, dochter van Petrus van Roij en Antonia Vestjens.


Zij is getrouwd te Roggel op 24 april 1806 met
Matthias Verstegen, landbouwer, gedoopt te Roggel op 7 april 1783, overleden aldaar op 19 juni 1859, zoon van Martinus Versteggen en Joanna Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, geboren te Roggel op 2 april 1807, overleden aldaar op 14 mei 1887.
  • 3 : Jean, geboren te Roggel op 24 december 1812, overleden aldaar op 23 november 1818.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina