Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Hamans, landbouwer, geboren te Horn op 26 oktober 1846, overleden aldaar op 22 maart 1929, zoon van Petrus Hamans en Anne Marie Savelkoul.


Hij is getrouwd te Horn op 13 april 1885 met
Anna Maria Hubertina Ubags, geboren te Voerendaal op 22 april 1854, wonende te Horn, overleden te Neer op 9 januari 1932, dochter van Gerardus Ubags en Maria Elisabeth Lintjens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina