Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Jozephus Hubertus Bongers, landbouwer, geboren te Neer op 9 februari 1891, wonende te Heythuysen, overleden te Meijel op 3 juni 1931, zoon van Peter Hubertus Bongers en Maria Elisabeth Hubertina Raetsen.


Hij is getrouwd te Roggel op 24 juni 1927 met
Maria Emilia Coenen, geboren te Roggel op 8 maart 1890, wonende aldaar, overleden te Weert (Z) op 4 december 1955, begraven te Meijel op 28 december 1955, dochter van Peter Hubertus Coenen en Maria Catharina van Heur.
(Zij is later getrouwd te Meijel op 21 oktober 1935 met Wilhelmus Megens, landbouwer, geboren te Arcen rond 1891, zoon van Peter Megens en Gertrudis Allarts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina