Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Lemmen, dienstmeid, geboren te Roggel op 9 februari 1821, wonende aldaar, te Neer en te Meijel, overleden aldaar op 20 december 1890, dochter van Martinus Lemmens en Gertruda Schrijnewerckers.


Zij is getrouwd te Meijel op 3 april 1864 met
Hendrik Vissers, landbouwer, geboren te Roggel op 1 juli 1834, overleden te Meijel op 3 juni 1914, zoon van Hendrik Vissers en Anna Maria Gielen.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 13 april 1858 met Hendrina Smeets, geboren te Meijel op 1 mei 1824, overleden aldaar op 25 december 1863, dochter van Emmanuel Smeets en Petronel Nijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina