Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Elisabeth Janssen, geboren te Beesel rond 1795, dochter van Henri Jansen en Guilliaumine Gerets.


Zij is getrouwd te Beesel op 12 augustus 1815 met
Willem Mathijs Drissen, molenaar, geboren te Beesel rond 1792, overleden aldaar op 26 september 1818, zoon van Godefroi Drissen en Guillelmine Josten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, landbouwster, geboren te Beesel op 22 juli 1818, overleden te Neer op 20 mei 1893.
    Zij is getrouwd te Beesel op 18 mei 1849 met Piere Theelen, koopman, burgemeester 1862/1879 en ambtenaar van de burgelijke stand, geboren te Neer op 19 augustus 1817, overleden aldaar op 10 juni 1879, zoon van Joannes Theelen en Theodora Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina