Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Ronken, dienstknecht, geboren te Neer op 8 februari 1827, overleden te Swalmen op 22 mei 1894, zoon van Gerardus Roncken en Catharina Willekens.


Hij is getrouwd te Swalmen op 22 januari 1851 met
Anna Margaretha Walenberg, geboren te Swalmen op 14 december 1828, overleden aldaar op 8 augustus 1889, dochter van Peter Walenberg en Helena Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Swalmen op 8 januari 1851.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina