Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrina Lemmen, geboren te Roggel op 7 november 1822, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 6 augustus 1874, dochter van Martinus Lemmens en Gertruda Schrijnewerckers.


Zij is getrouwd te Roggel op 19 april 1858 met
Peter Jan Schoren, molenaar en molenaarsknecht, geboren te Venlo op 13 april 1820, overleden te Neer op 21 januari 1878, zoon van Peter Schoren en Margaretha Ebus.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 5 september 1846 met Guillielmine Sillekens, geboren te Neer op 24 mei 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 september 1857, dochter van Matthias Sillekens en Maria Agnes Martens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina Helena, geboren te Neer op 1 februari 1859, overleden aldaar op 3 februari 1859.
  • 3 : Wilhelmus, dienstknecht, geboren te Neer op 14 september 1864, wonende te Buggenum en te Neer.
  • 4 : Martinus, koopman, dienstknecht en akkerknecht, geboren te Neer op 18 maart 1868, wonende aldaar, te Viersen en te Oberkassel (D).
    Hij was gehuwd met Aldegonda Roozen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina