Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Lemmen, landbouwer, gedoopt te Roggel op 11 oktober 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 januari 1843, zoon van Mathis Lemmen en Johanna Luten.


Hij is getrouwd te Roggel op 13 februari 1791 voor de kerk met
Lucia Stoffers, landbouwster, gedoopt te Roggel op 22 november 1760, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1826, dochter van Johannes Stoffers en Mathia Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, gedoopt te Roggel op 2 februari 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 december 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina