Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Cox, geboren te Swalmen op 28 september 1826, wonende aldaar, dochter van Josef Cox en Anna Catharina Kroonen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 18 januari 1865 met
Johannes Antonius Smeets, akkerknecht en dienstknecht, geboren te Neer op 17 februari 1838, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 22 juni 1899, zoon van Petrus Smeets en Margueriete Didden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 13 april 1866.
  • 2 : Margaretha, geboren te Swalmen op 19 december 1868.
    Zij was gehuwd met Peter Vintcent, landbouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina