Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hubertina Strous, geboren te Haelen op 22 april 1906, overleden te Weert (Sint Jans Gasthuis) op 1 mei 1993, begraven te Buggenum op 5 mei 1993, dochter van Gerardus Hubertus Strous en Maria Antonia Scheres.


Zij is getrouwd te Haelen op 6 mei 1947 met
Wilhelmus Petrus Hubertus van der Linden, landbouwer, geboren te Neer op 15 augustus 1908, wonende te Neer in het Dorp en te Buggenum Eind, overleden te Heythuysen (b) op 11 juli 1985, begraven te Buggenum op 16 juli 1985, zoon van Petrus van der Linden en Willemina Hubertina Coenen.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 4 augustus 1943 met Margaretha Wilhelmina Hubertina Rulkens, geboren te Buggenum op 10 juli 1910, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 12 augustus 1946, begraven te Buggenum, dochter van Theodorus Hubertus Rulkens en Maria Hubertina Meeuwissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina