Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Petrus Engelen, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 24 september 1757, wonende te Vlodrop en te Buggenum, overleden aldaar op 9 september 1833, zoon van Petrus Engelen en Gertrudis Crompvoets.


Hij is getrouwd te Buggenum op 24 februari 1808 met
Theodora Wijnen, landbouwster, gedoopt te Neer op 2 december 1762, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 1 oktober 1842, dochter van Matthias Wijnans en Elisabetha Zegers.
(Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 26 april 1797 voor de kerk met Hermanus Pijls, gedoopt te Buggenum op 5 september 1762, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 april 1807, zoon van Joannes Pijls en Maria van Neer.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina