Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabetha Mertens, gedoopt te Haelen op 4 februari 1738, wonende aldaar, dochter van Joannes Mertens en Catharina Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 7 oktober 1764 voor de kerk met
Henricus Stocks, dagloner, geboren te Haelen, gedoopt aldaar op 22 juli 1740, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 juni 1823, zoon van Fredericus Stocks en Petronella Janssen.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 28 april 1768 voor de kerk met Petronilla Seems, gedoopt te Buggenum op 15 januari 1740, overleden te Haelen op 14 juni 1805, dochter van Wilhelmus Seems en Gertruijdis van der Linden.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, dagloonster, gedoopt te Haelen op 9 april 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 november 1843.
    Zij is getrouwd te Haelen op 21 juni 1792 voor de kerk met Joannes Waijen, dagloner en kleermaker, gedoopt te Haelen op 16 april 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 december 1833, zoon van Joannes Waijen en Maria Keucken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina