Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Spee, landbouwster, gedoopt te Haelen op 10 juni 1769, wonende te Roggel, overleden te Haelen op 8 april 1840, dochter van Theodorus Spé en Catharina Mols.


Zij was gehuwd met
Mathieu Dekkers, knecht, wonende te Grathem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnold, dienstknecht, geboren te Roggel op 1 november 1803, overleden te Wessem.
    Hij is getrouwd te Wessem op 12 september 1832 met Dorothea Stroux, dagloonster, geboren te Heel op 22 februari 1807, overleden te Wessem op 25 mei 1876, dochter van Peter Stroux en Dorothea Geurs.
    (Zij is later getrouwd te Wessem op 31 mei 1843 met Gerard Sillen, dagloner, geboren te Buggenum op 25 januari 1815, overleden te Wessem op 4 mei 1848, zoon van Joannes Sillen en Margaretha Cnops.)
  • 2 : Theodor, geboren te Haelen op 11 oktober 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina