Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Verbockent, gedoopt te Haelen op 31 oktober 1729, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 september 1803, zoon van Wilhelmus Verboeckent en Petronilla van Dael.


Hij is getrouwd te Haelen op 2 mei 1756 voor de kerk met
Petronella Lincen, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, landbouwster, gedoopt te Haelen op 6 oktober 1760, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 oktober 1817.
    Zij is getrouwd te Haelen op 26 februari 1786 voor de kerk met Henricus van den Acker, gedoopt te Haelen op 14 november 1754, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1815, zoon van Leonardus van den Acker en Jacomina Joosten.
  • 2 : Wilhelmina, geboren te Haelen rond 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1810.
    Zij was gehuwd met Willem Kessels, wonende te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina