Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Pijls, gedoopt te Buggenum op 22 februari 1760, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 oktober 1811, dochter van Joannes Pijls en Maria van Neer.


Zij was gehuwd met
Joannes Sillen, gedoopt te Neer op 18 maart 1770, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 17 november 1811, zoon van Wilhelmus Sillen en Elisabetha van Dael.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, geboren te Roggel rond 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 februari 1807.
  • 2 : Jeanne, dienstmeid, geboren te Baexem op 22 januari 1802, overleden te Roermond op 9 maart 1870.
    Zij is getrouwd te Roermond op 11 mei 1838 met Gerardus Evers, dagloner, geboren te Melick rond 1798, zoon van Hendrik Evers en Catharina van Melik.
    (Hij was weduwnaar van Petronella Verkoijen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina