Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Nicolaas Thijssen, knecht, geboren te Buggenum op 5 januari 1855, zoon van Guillaume Thijssen en Emilia van Horen.


Hij is getrouwd te Tegelen op 20 augustus 1888 met
Ida Kurstjens, huisvrouw, geboren te Tegelen op 15 september 1845, dochter van Willem Kurstjens en Maria Sibilla aan de Heij.
(Zij was weduwe van Peter Ewals. Zij is eerder getrouwd te Tegelen op 27 april 1885 met Johannes Hubertus Beurskens, landbouwer, geboren te Neer op 1 april 1853, overleden te Tegelen op 16 mei 1887, zoon van Pieter Jacob Beurskens en Elisabeth Hermans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina