Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Jeurissen, wonende te Heythuysen.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Paulissen, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henricus, gedoopt te Heythuysen op 28 februari 1747.
  • 3 : Gertrudis, gedoopt te Heythuysen in december 1750, wonende te Nunhem.
    Zij had van een onbekende man één zoon.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 4 februari 1779 voor de kerk (2) met Quirinus Waegemans, dagloner, gedoopt te Nunhem op 25 augustus 1757, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 2 september 1825, zoon van Godefridus Wagemans en Margareta Mooren.
    (Hij is later getrouwd te Neer op 4 september 1785 voor de kerk met Joanna Houben, gedoopt te Neer op 9 augustus 1758, wonende te Neer op de Hoogstraat, overleden te Neer op 1 november 1838, dochter van Joannes Houben en Petronella Vermeulen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina