Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Marcus, gedoopt te Heythuysen op 23 december 1736, overleden aldaar op 7 april 1801, zoon van Cornelis Marcus en Gertrudis Roos.


Hij was gehuwd met
Margaretha Jeurissen, gedoopt te Heythuysen op 3 januari 1744, overleden aldaar op 7 april 1828, dochter van Henricus Jeurissen en Gertrudis Paulissen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Cornelis, gedoopt te Heythuysen op 15 april 1775.
  • 4 : Joanna, gedoopt te Heythuysen op 17 januari 1777.
  • 5 : Cornelis, gedoopt te Heythuysen op 4 oktober 1782.
  • 6 : Henricus, gedoopt te Heythuysen op 25 december 1785.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina