Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catherine Hendriks, geboren te Heythuysen op 14 oktober 1817, wonende te Baexem, overleden te Haelen op 25 oktober 1882, dochter van Jean Hendrikx en Joanna Catarina Letiens.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 augustus 1852 met
Jean Francois Peeters, linnenwever, geboren te Roggel op 23 december 1817, wonende te Baexem, overleden te Haelen op 13 juni 1885, zoon van Leonardus Augustinus Peeters en Catharina Cuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Cecilia, geboren te Baexem op 22 november 1853, wonende te Haelen, overleden aldaar op 18 november 1886.
    Zij is getrouwd te Haelen op 18 januari 1879 met Peter Johannes Geenen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 22 juli 1852, wonende te Haelen, overleden aldaar op 16 september 1882, zoon van Jean Francois Geenen en Marie Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina