Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Balthzen, wonende te Dülken (D).


Zijn dochter bij een onbekende vrouw:
  • 1 : Emilia, dagloonster, geboren te Dülken (D) op 17 mei 1797, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 17 januari 1832.
    Zij was gehuwd met Leonardus Naus, landbouwer, gedoopt te Neer op 7 oktober 1785, wonende aldaar, overleden te Brüggen-Haverslohe op 5 maart 1843, zoon van Andreas Naus en Joanna Schoenmaeckers.
    (Hij is later getrouwd te Kessel op 8 mei 1832 met Gertrudis Feien, dienstmeid, geboren te Helden rond 1794, dochter van Hendrik Feien en Anna Verschaeren.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina