Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Rijks, dakwerker, geboren te Heythuysen op 18 januari 1890, wonende aldaar, zoon van Theodor Rijks en Maria Antonetta Gijsen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 2 juni 1922 met
Maria Catharina Zwagten, geboren te Heythuysen op 8 april 1900, wonende aldaar, overleden te Weert op 29 augustus 1985, natuurlijke dochter van Theresia Hubertina Zwagten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, geboren te Heythuysen rond juli 1928, overleden aldaar op 12 maart 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina