Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hendrix, dagloonster, gedoopt te Roggel op 10 juli 1795, overleden te Haelen op 5 november 1866, dochter van Antonius Hendrickx en Geertrudis Spee.


Zij is getrouwd te Nunhem op 15 juni 1833 met
Pierre Raemaekers, dagloner, geboren te Neer op 6 maart 1805, gedoopt aldaar op 7 maart 1805, overleden te Haelen op 9 november 1851, zoon van Adrianus Raemaeckers en Theodora Levels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adrianus, geboren te Haelen op 9 mei 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina