Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Beeren, dienstknecht en bezembinder, geboren te Roggel op 25 april 1828, overleden aldaar op 26 december 1889, zoon van Petrus Beeren en Ide Caelers.


Hij is getrouwd te Roggel op 24 juni 1867 met
Maria Elisabeth Verhaegen, dienstmeid, geboren te Baexem op 30 september 1828, overleden te Roggel op 22 augustus 1897, dochter van Joannes Verhaegen en Anna Margaretha Hover.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 30 juni 1858 met Mathias Flupsen, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 26 september 1819, overleden te Roggel op 22 augustus 1866, zoon van Michaël Flupsen en Gertrudis Abrahams.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina