Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Janssen, dienstknecht, geboren te Roggel op 10 januari 1820, zoon van Michael Janssen en Mathea Beeren.


Hij is getrouwd te Maasbree op 11 april 1853 met
Petronella van Gasselt, dienstmeid, geboren te Baarlo op 5 maart 1822, dochter van Michiel van Gasselt en Petronella Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, landbouwer, geboren te Baarlo op 1 september 1857, overleden te Baarlo Gemeente Maasbree op 18 april 1920.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 25 april 1884 met Anna Maria Geenen, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 maart 1855, overleden te Baarlo Gemeente Maasbree op 13 september 1916, dochter van Jean Francois Geenen en Marie Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina