Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Petronel Janssen, naaister, geboren te Kessel op 4 mei 1827, overleden te Heythuysen op 22 november 1853, dochter van Herman Janssen en Maria Magdalena Hoogstraeten.


Zij is getrouwd te Kessel op 6 augustus 1852 met
Hendricus Wilhelmus Beeren, kleermaker, geboren te Zutphen op 28 september 1820, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 12 augustus 1869, natuurlijke zoon van Maria Margaretha Beren.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 11 januari 1855 met Petronella Kiggen, dienstmeid, geboren te Weert op 17 juli 1830, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 25 juli 1891, dochter van Silvester Kiggen en Joanna Lamers.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina